Export-import

Törekvésünk, hogy a minőségi borok, ital- és ételkülönlegességek ne csak az ínyencek, hanem a szélesebb vásárlóközönség számára is elérhetővé váljanak. Ezért cégünk export–import kereskedelmi tevékenységet is végez, a saját fejlesztésű termékeken túlmenően bármely garantált minőségű gasztronómiai termék vonatkozásában.

Gasztronómiai termékek

A felkérések alapján végzett fejlesztések során előállított termékek kereskedelmi forgalmazásán kívül részt veszünk bármely garantált kiváló minőségű gasztronómiai termék piaci értékesítésében. Széleskörű szakmai ismereteink és nemzetközi kapcsolataink révén bármely vevői igény részére tudunk megfelelő partnereket és minőségi termékeket biztosítani.

Alkoholos- és alkoholmentes italok

Cégünk elhivatottsága a minőségi borok, valamint egyéb alkoholos és alkoholmentes italok legjobb ár-érték arányban történő forgalmazása. Törekvésünk a kis- és közepes méretű borászatok kiváló termékeinek előtérbe helyezése, és minél szélesebb körben történő megismertetése a fogyasztókkal.

Ásványvíz, üdítőitalok

Vállaljuk különböző ásványvizek, ízesített vízkészítmények, üdítőitalok forgalmazását is. Hitvallásunk a gasztronómiai kultúra fejlesztése a különböző ételekhez és borokhoz illő ásványvizek ajánlásával, amely révén egy kiváló étel és bor még magasabb gasztronómiai élményt jelenthet a fogyasztó részére.

Kisüzemi sörfőzde gépek

Vállaljuk továbbá nemzetközi vevői igény alapján kisüzemi sörfőző gépek értékesítésében szakértő közvetítését és közreműködést, valamint a külföldi telepítések és üzemeltetés vonatkozásában szakmai tanácsadást.